Liga 1

Marius Șumudică, savuros: „Pițurcă arată bine și din punct de vedere masculin. La mine s-a mai pus ceva pe «colăcel»” + „Trebuie să înghețe toată lumea!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 septembrie 2019

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep Gazișehir, a vorbit în stilul caracteristic despre revenirea lui Victor Pițurcă (63 de ani) în Liga 1, pe banca Universității Craiova.

„El arată bine și din punct de vedere masculin, ține la imaginea lui. În momentul în care pășește în cabină trebuie să înghețe toată lumea. Si eu am o personalitate, dar s-a mai pus ceva pe «colăcel» la mine. Pițurcă impune respect numai când te uiți la el. Va aduce un plus de 30-40% echipei”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Primul meci al lui Victor Pițurcă va fi împotriva celor de la FCSB, duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

VIDEO » PREZENTAREA LUI VICTOR PIȚURCĂ

VEZI ȘI:

Șumudică, despre problemele de la FCSB: „Există o fisură în staff. Nu sunt relații bune acolo!” + Îi ia apărarea lui Becali 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.