Nationala

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Primul „11” prin ochii lui Ionuț Chirilă: „Aș pregăti o surpriză majoră, știu pe cine aș băga pe teren”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 septembrie 2019

Ionuț Chirilă a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a prefațat meciul dintre România și Spania, din preliminariile EURO 2020. 

Eu aș juca cu Niță în poartă. Mie îmi place elementul surpriză în fotbal. Aș juca cu un jucător care nu se așteaptă să joace diseară. Este un portar de reacție, care a avut niște execuții incredibile în niște partide în care a salvat-o pe FCSB. Aș juca cu un portar de tipul lui Lobonț, iar Niță este apropiat. 

Stanciu este un jucător de zonă centrală, de pasă decisivă, nu este un jucător de bandă, pentru că nu are viteză. Lui Stanciu îi dai o zonă mai mare de acțiune și nu îl izolezi lângă tușă. Eu aș juca diseară cu Cicâldău și Bordeianu la închidere, cu Stanciu ofensiv.  

(n.r. de ce Bordeianu și nu Răzvan Marin) În condițiile în care Deac joacă pe dreapta, există niște relații și niște automatisme între acești jucători care joacă în aceeași echipă a CFR-ului și care se simt mai bine.  

Pe mine dacă mă întrebi, aș juca clar cu Toșca, Nedelcearu, Chiricheș, fără doar și poate, Benzar. Linia de fund este clară pentru mine. Aș fi vrut Marcelo în stânga, dar nu îl avem, jucăm cu Toșca. Maxim stânga, Cicâldău cu Bordeianu la mijloc, Deac dreapta, Stanciu în fața lor și vârf de atac Pușcaș”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP LIVE. 

Echipa propusă de către Ionuț Chirilă: Niță - Benzar, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - Cicâldău, Bordeianu - Deac, Stanciu, Maxim - Pușcaș.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Spaniolii au retrăit confruntarea din Ghencea: „Lăcătuș l-a făcut knock-out pe Goikoetxea și i-a distrus genunchiul lui Camacho” » Replica lui Lăcă în Marca!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.