Nationala

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / GSP LIVE VIDEO: Dumitru Dragomir: „Contra și Tătărușanu au făcut ca scorul să nu fie exagerat” + Bratu: „Pușcaș ar trebui să ia cea mai mare notă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 septembrie 2019

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că cei mai buni oameni ai meciului pierdut de naționala noastră au fost portarul Ciprian Tătărușanu și selecționerul Cosmin Contra.

Tătărușanu și Contra au făcut ca scorul să nu fie exagerat. Puteam să luăm și 7 goluri, dar am avut noroc cu Tătărușanu. A fost excepțional. Mă fraților, a e diferență mare de valoare. Puneți problema altfel. Un jucător de la noi poate juca în naționala Spaniei?  

Ianis Hagi trebuie să joace mai mult. Răzvan Marin a jucat mai slăbuț astăzi”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

Florin Bratu a vorbit și el la GSP Live: „Cred că în prima repriză am avut ceva probleme. Am jucat cu teamă, n-am ținut de minge. Cred că trebuia să îndrăznim mai mult în prima repriză. Când s-au schimbat lucrurile în repriza a doua am reușit să punem probleme. 

Cred că puteam obține măcar un egal. E greu în 3 zile ca un antrenor să poată utiliza un sistem nou la națională. Până la urmă e important că nu ne-am făcut de râs. Trebuie să rămânem cu această repriză secundă bună și să fim concentrați pentru că nu trebuie să mai pierdem. Dacă aș da note, Pușcaș ar primi cea mai mare notă. Cred că Pușcaș s-a ridicat la nivelul așteptărilor”. 

CLASAMENT ACTUALIZAT

Citește și:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.