Nationala

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 / Analiza lui Cosmin Contra după eșecul cu Spania: „Ne-a fost teamă” + Critici pentru fani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 septembrie 2019

Selecționerul Cosmin Contra a făcut analiza meciului pierdut de România în fața Spaniei, 1-2, în preliminariile pentru EURO 2020. Și-a lăudat jucătorii și a criticat reacția fanilor „tricolorilor” din minutul de reculegere de la începutul partidei. 

„Am avut prea mult respect pentru spanioli în prima repriză, i-am lăsat să-și creeze ocazii. Am rămas în joc datorită lui Ciprian Tătărușanu. 
În repriza a doua s-au schimbat datele problemei. Florin Andone și Ianis au adus plusul de energie de care aveam nevoie. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, nu e ușor să joci cu o asemenea echipă.

În ultima vreme avem prea mult respect față de adeversari. În prima repriză mi s-a părut că jucătorilor mei le-a fost teamă”, a declarat Contra la Pro tv.

„Apelul la fani de a fi civilizați n-a avut efect”

Cosmin Contra a vorbit și despre reacțiile suporterilor români care au fluierat și au aprins torțe în timpul minutului de reculegere ținut în memoria fiicei lui Luis Enrique.

„Din păcate, apelul pe care l-am făcut la suporteri să vină și să fie civilizați la stadion n-a avut efect. Nu știu dacă cei din galerie au văzut că se ține un minut de reculegere. Din păcate, riscăm să jucăm fără spectatori”, a adăugat Contra.

„Am fost foarte aproape de un egal care ar fi fost extraordinar. Tătărușanu a fost cel mai bun jucător în prima repriză. Ei au avut o posesie prelungită. Dacă ne-am fi grăbit la contraatacuri în prima repriză poate le-am fi pus probleme”
-Cosmin Contra, selecționer

„La 2-1 am avut și noi o fază lucrată dimineața la antrenamente. Mi se pare că în fața porții erau Andone și încă un jucător. Apoi am avut ocazia cu capul a lui Pușcaș. Asta e, mergem înainte! Acum cel mai important meci e cel de duminică împotriva Maltei”
-Cosmin Contra, selecționer

CLASAMENT ACTUALIZAT

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.