Nationala

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // VIDEO Ciprian Tătărușanu a vorbit despre situația de la Lyon » Critică fanii: „Sper ca autoritățile să îi pedepsească!”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 septembrie 2019

România a pierdut partida cu Spania, scor 1-2. Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a criticat dur comportamentul fanilor de pe Arena Națională și a vorbit despre situația lui de la Lyon.

„Din păcate, cred că vom juca fără spectatori următoarele meciuri. Îmi pare rău că unii suporteri vin la stadion să facă asemenea gesturi. Probabil autoritățile îi vor pedepsi cum se cuvine. 

Chiar am fost expus în prima parte a meciului, dar nu e prima dată când se întâmplă asta. E meseria mea și mă bucur că am făcut un meci bun. Situația în grupă nu s-a schimbat foarte mult. Avem încă șanse la calificare. Suntem în luptă directă pentru locul 2 cu Suedia și Norvegia”, a declarat Ciprian Tătărușanu după meci. 

Ciprian Tătărușanu a pierdut lupta pentru postul de titular la Lyon cu Anthony Lopes. Portarul naționalei a comentat situația: „Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect. Avem un antrenor care a ales alt portar în favoarea mea. Sper să primesc o șansă și cred că voi profita de ea”.

3 stelea primit Ciprian Tătărușanu în Marca, cea mai mare notă de pe teren

VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN GRUPA ROMÂNIEI

VEZI ȘI:

FOTO „Tricolorii” ratează DRAMATIC un punct în fața Spaniei! Cum arată ACUM clasamentul grupei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.