Tenis

US OPEN // VIDEO Bianca Andreescu face senzație la US Open! S-a calificat în finală și va juca din nou cu Serena Williams: „E o nebunie!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 septembrie 2019

Bianca Andreescu (15 WTA, 19 ani) a trecut în semifinale de Belinda Bencic (12 WTA, 22 de ani) și va juca pentru trofeu contra americancei Serena Williams (8 WTA, 37 de ani). 

  • Finala dintre Bianca Andreescu și Serena Williams, se va disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 23:00, în direct la Eurosport 1.

Canadianca de origine română s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 7-5, după două ore și 15 minute de joc. 

În cealaltă semifinală, Serena Williams a învins-o categoric pe Elina Svitolina (5 WTA, 24 de ani), scor 6-3, 6-1, după o oră și 11 minute de joc.  

La finalul partidei, reporterul s-a „chinuit” să îi pună întrebări Biancăi Andreescu, fiind întrerupt de aplauzele la scenă deschisă pentru tânăra jucătoare. După fiecare frază a sportivei, spectatorii o aplaudau, iar Bianca era vizibil emoționată.

„Dacă îmi spunea cineva în urmă cu un an că voi fi în finala US Open, i-aș fi spus că e nebun. Nu e real, chiar nu știu ce să spun. E un vis devenit realitate să joc contra Serenei în finala US Open. E o nebunie!”, a spus Bianca Andreescu, la finalul partidei. 

I-a luat deja un trofeu

Bianca Andreescu și Serena Williams s-au întâlnit și în finala de la Toronto, în urmă cu o lună, când americanca a abandonat din cauza unor dureri la spate. Bianca și-a adjudecat atunci trofeul, după ce a condus cu 3-1 în primul set, și are ocazia de a câștiga un alt turneu în fața jucătoarei pe care o idolatrizează.  

„Nu e plăcut să te retragi în finala unui turneu. Am mers la ea și i-am spus că este o bestie și că își va reveni. Acum sunt nerăbdătoare să o înfrunt din nou”, a rememorat Bianca Andreescu. 

Rezumatul meciului Andreescu - Bencic

Reacția Biancăi Andreescu

VEZI ȘI:

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la turneul de la Zhenghzou: „Am dureri puternice”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.