Liga 1

CFR CLUJ // Bogdan Mara, evaziv despre eventuala plecare a lui Dan Petrescu: „Ne dăm seama că pierdem marii campioni doar când nu mai sunt aici”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 septembrie 2019

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR, a vorbit evaziv despre antrenorul campioanei, după ce Gică Hagi a declarat: „Poate la următorul meci Petrescu nu va mai fi antrenorul lui CFR Cluj”.

„Noi, de multe ori, nu ştim să ne respectăm şi să ajutăm marii campioni pe care îi avem şi ne dăm seama că îi pierdem doar când nu mai sunt aici.

Vedem bine că marile performanţe ale echipelor din România s-au realizat când pe bancă au fost antrenori de valoare. Gică, Dan Petrescu şi ceilalţi antrenori pe care îi avem trebuie să îi respectăm şi să îi susţinem puţin, să îi înţelegem şi pe ei şi să îi facem să rămână sau să revină în România, şi să realizeze astfel de performanţe, care sunt tot mai rare, de a te califica în grupele unei competiţii europene”, a declarat Bogdan Mara.

„Poate va pleca!”

Gică Hagi a venit cu o variantă surprinzătoare în urmă cu 4 zile: „Nu sunt în măsură să-l judec pe Petrescu, pentru că suntem amândoi antrenori. Vă zic doar să-l respectați mai mult. Poate la următorul meci nu o să mai fie pe banca lui CFR Cluj. Poate va pleca. Probabil așa se va întâmpla cu toți. Fără Petrescu, campionatul ar fi mai sărac. Nu știu dacă va pleca de la CFR, dar mie așa mi-a lăsat impresia după meciul cu Astra”.

EUROPA LEAGUE // Dan Petrescu a lăsat jucători de bază în afara listei UEFA! Cine lipsește din lotul înscris de CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.