Diverse

Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, a primit condamnarea definitivă pentru agresiunea asupra unui copil de doi ani din 2018

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 septembrie 2019

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate unui minor.

Decizia dată astăzi de Curtea de Apel Timișoara este una definitivă și este mult mai blândă decât pedeapsa stabilită inițial de Judecătoria Timișoara, care o condamnase pe Romina Rotariu la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

În luna iunie a anului 2018, Romina Rotariu a fost surprinsă de camerele de supraveghere a creșei în care lucra lovind un copil în vârstă de doi ani. Mama micuțului agresat a făcut plângere.

Motivarea instanței:

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Pieţe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile. 

Obligă în solidar inculpata şi partea responsabilă civilmente Asociaţia Copiii din Castel să plătească sumele de 7.344,11 lei şi 2.220 lei reprezentând daune materiale şi cheltuieli medicale pricinuite prin săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 20.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, conform cursului BNR, reprezentând daune morale”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.