Tenis

US OPEN // Simona Halep sau Bianca Andreescu? Tennis Magazine a oferit răspunsul: „Calități excelente, probabil cele mai bune din circuit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 septembrie 2019

Celebra publicație Tennis Magazine a prezentat-o pe Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA) ca fiind o jucătoare mai bună deja decât Simona Halep (27 de ani, 4 WTA), după ce tenismena din Canada s-a calificat în finala US Open.

  • Finala de la US Open dintre Bianca Andreescu și Serena Williams (37 de ani, 8 WTA) se va disputa astăzi, de la ora 23:00, în direct la Eurosport 1.

„Chiar dacă Andreescu a spus că Simona Halep este idolul său, ea a întrecut-o deja. Bianca are un arsenal de lovituri mult mai bogat decât Halep, inclusiv un slice pe backhand folosit frecvent pentru a trimite drop-shot-uri, dar și calități excelente la fileu, probabil cele mai bune din circuitul feminin. 

Din aceste motive, nu e de mirare că mulți o vedem pe Andreescu în postura de câștigătoare de Grand Slam", au scris cei de la Tennis Magazine. 

De altfel, dacă se va impune în finala de la Flushing Meadows, Andreescu va urca pe locul 5 și o va depăși în clasamentul WTA pe Halep, care o să coboare pe 6.

Simona Halep și Bianca Andreescu nu s-au înfruntat încă în circuitul WTA.

„Este o jucătoare grozavă, care reușește să varieze foarte bine, nu știi niciodată ce minge va trimite. Se mișcă grozav în teren, servește bine, este foarte puternică și este foarte spectaculoasă”

  Serena Williams despre Bianca Andreescu
 

CITEȘTE ȘI:

US OPEN // VIDEO Bianca Andreescu a ajuns la inima Serenei Williams: „Îmi place cum e ca persoană”

SERENA WILLIAMS - BIANCA ANDREESCU // Patrick Mouratoglou a primit interzis din partea Serenei: „Asta chiar nu e o opțiune pentru mine!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.