Tenis

US OPEN // Rafael Nadal s-a calificat fără emoții în finala US Open » Doar Daniil Medvedev mai stă între spaniol și al 19-lea titlu de Grand Slam

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 September 2019

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) s-a calificat în finala de la US Open, după ce a trecut în semifinale de italianul Matteo Berrettini (23 de ani, 25 ATP), 7-6 (8-6), 6-4, 6-1.

  • Finala de la US Open Rafael Nadal - Daniil Medvedev se va juca duminică, de la ora 23:00, și va fi în direct la Eurosport.

Astfel, Nadal se îndreaptă spre al patrulea trofeu la New York și al 19-lea de Mare Șlem, iar pentru asta trebuie să-l învingă în finală pe Daniil Medvedev (23 de ani, 5 ATP), una dintre revelațiile circuitului masculin din ultimul timp.

Medvedev a trecut în penultimul act din Statele Unite de bulgarul Grigor Dimitrov (28 de ani, 78 ATP), tot în minimum de seturi: 7-6 (7-5), 6-4, 6-3.

În același timp, Nadal, cu un triumf la Flushing Meadows, s-ar apropia la un singur turneu de Grand Slam de elvețianul Roger Federer (38 de ani, 3 ATP), care are în acest moment 20 de titluri majore în palmares.

Nadal și Medvedev s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în urmă cu o lună, la Montreal. Atunci, spaniolul s-a impus cu 2-0 la seturi, într-o oră și 11 minute.

CITEȘTE ȘI:

US OPEN // „Bianca Andreescu a întrecut-o deja pe Halep” » Opinia unei importante publicații din Statele Unite

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.