Liga 2

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Ionuț Voicu, discurs dur la finalul meciului: „Sunt frustrat pentru că nu dăm totul! Cine nu știe spiritul să-l învețe!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 September 2019

Ionuț Voicu, cel mai experimentat jucător rămas în lotul Rapidului, a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut de Rapid în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2.

Fotbalistul care a rămas la Rapid în cel mal mai negru punct existențial e nemulțumit de atitudinea echipei: 

„Am un sentiment de frustare. Adversara noastră a știut să se apere mai bine. Sunt frustrat pentru că trebuia să dăm mai mult în acest meci. Suporterii au dreptate când ne huiduie, ar trebui să facem mai multe. Fanii ne-au spus ce știam cu toții, că Rapidul e un club mare, unde e presiune. Toată lumea trebuie să dea mai multe, în frunte cu mine. Dacă jucătorii nu știu spiritul Rapidului trebuie să-l învețe

Ne vom linge rănile și vom încerca să învățăm ceva din acest meci. Nu mai contează arbitrul”, a declarat Ionuț Voicu, la TV Telekom Sport. 

Rapid a făcut o partidă modestă contra celor de la Viitorul Târgu Jiu, o nou-promovată în liga secundă fără pretenții la primele locuri. Echipa lui Pancu a fost învinsă cu 1-2, la capătul unui meci în care ar fi trebuit să primească un penalty, în minutul 82. 

Giuleștenii ajung astfel la două înfrângeri în acest sezon, după ce în urmă cu două săpămâni pierduseră și cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-3. 

CLASAMENTUL LIGII 2

Vezi și:

LIGA 2, etapa #6, liveSCORE // Rapid pierde surprinzător cu Viitorul Pandurii! Turris defilează în B + cum arată clasamentul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.