Liga 2

DACO-GETICA - FC ARGEȘ 0-2 // VIDEO Andrei Prepeliță, despre FCSB: „Nu a mai câștigat titlul de când am plecat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 septembrie 2019

Andrei Prepeliță (33 de ani) este alături de fosta sa echipă, FCSB, chiar dacă în prezent nu mai împarte nici măcar eșalonul cu roș-albaștrii, dar a ținut să trimită „săgeți” către suporteri și patron. 

„E păcat (n.r. ceea ce se întâmplă la FCSB), pentru că în urmă cu 3-4 ani, când am plecat de la FCSB, lumea era puțin nemulțumită că s-a câștigat titlul în ultima etapă. S-a spus că de atunci n-o să se mai întâmple asta, că o să se câștige titlul cu multe etape înainte, dar lucrul ăsta nu s-a întâmplat. 

Eu sunt alături de ei, sufăr alături de ei, dar mingea e la ei și deciziile sunt ale patronului”, a spus Prepeliță, la TV Digi Sport. 

Debut cu dreptul la FC Argeș

Mijlocașul a debutat la FC Argeș, sub comanda fostului său coleg Nicolae Dică, în victoria cu Daco-Getica București, scor 2-0 în etapa a șasea din Liga 2. Acesta l-a înlocuit pe Andrei Blejdea (23 de ani) în partea secundă a jocului și a oferit o primă reacție în ceea ce privește pasul său în eșalonul secund.  

„Sunt meciuri frumoase în liga a doua, meciuri cu stadioane pline, cu echipe de tradiție, e un campionat frumos”, a spus Prepeliță. 

VEZI ȘI:

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Ionuț Voicu, discurs dur la finalul meciului: „Sunt frustrat pentru că nu dăm totul! Cine nu știe spiritul, să-l învețe!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.