Liga 1

Cornel Dinu este nemulțumit de ce se întâmplă în România: „Fără reguli și fără bun simț”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 September 2019

Cornel Dinu (71 de ani) critică strategia echipelor din prima ligă din România.

Revenirea lui Ante Puljic (31 de ani) l-a făcut pe Cornel Dinu să critice cluburile din România pentru anume transferurile numeroase făcute în pauza competițională. 

„Să dea Dumnezeu să confirme (n.r. Puljic). Îmi vine în minte un lucru teribil de sugestiv. Marile echipe nu au făcut mai mult de 6 transferuri. La noi impresarii conduc. Echipele aduc între 12 și 14 jucători. Sărbătoarea nebunilor. Instinctele sunt lăsate libere, fără reguli și fără bun simț”, a spus Cornel Dinu. 

Dinu l-a lăudat în mai multe rânduri pe Dusan Uhrin (51 de ani) și a dat de înțeles că el a fost cel care i-a sfătuit pe dinamoviști să îl aducă în „Ștefan cel Mare”. 

„Am în continuare niște valențe pozitive la ceea ce poate să facă Uhrin, pentru că provine dintr-o lume serioasă, e un om cu educație. El imediat a așezat lucrurile la Dinamo.  

Am fost cel care a crezut în această variantă, înaintea celorlalte. Îmi pun speranțe în continuare, deși lotul e subțire”, a spus Cornel Dinu, la TV Digi Sport.  

Două victorii din tot atâtea posibile a obținut antrenorul ceh de când a fost instalat în funcția de antrenor ka Dinamo. După 3-0 cu Hermannstadt și 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Dinamo o întâlnește pe FC Botoșani, pe Arena Națională, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21:00.

VEZI ȘI:

Ce a adus nou Dusan Uhrin la Dinamo » Ionel Dănciulescu: „Jucătorii sufereau din acest punct de vedere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.