Tenis

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca i-a cucerit pe americani cu declarațiile despre Serena: „E minunat să fiu alături de o legendă a tenisului. Știu că voiați să câștige ea, îmi pare rău!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

Bianca Andreescu (15 WTA, 19 ani) și-a adjudecat trofeul la US Open, după o finală  în fața Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5. De luni, canadianca va urca pe locul 4 WTA, depășind-o pe Simona Halep, care va coborî pe 6.

După victoria senzațională din finala US Open în fața Serenei, Bianca a spus:

„E greu de explicat ce simt acum. Sunt recunoscătoare. Am muncit din greu pentru acest moment. Anul acesta a fost ca un vis devenit realitate. Faptul că am putut să urc pe această scenă alături de Serena, o legendă a tenisului, e minunat. Nu a fost simplu deloc. Am încercat să pășesc pe teren și să nu mă gândesc la adversară. E ușor de spus, mai greu de făcut, dar sunt mândră de felul în care am jucat. Publicul m-a ajutat să gestionez situația din setul secund (n.r. o ovaționa pe Serena Williams). Știu că voiați să câștige Serena! Îmi pare rău! 

Mă așteptam ca Serena să revină, pentru că a făcut-o de multe ori în trecut. Mă bucur de modul în care am gestionat momentul. Vreau să mulțumesc echipei mele. Trebuie să vă dedic această victorie. Părinților mei nu pot să le mulțumesc suficient pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. Vă mulțumesc și hai să continuăm așa!”

Citește și:

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // FOTO+VIDEO Bianca Andreescu reușește o victorie SENZAȚIONALĂ în fața Serenei Williams și câștigă US Open!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.