Tenis

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Bianca e peste Simona Halep la toate capitolele » Câți bani a câștigat canadianca după US Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

Bianca Andreescu a câștigat US Open în fața Serenei Williams (8 WTA, 37 de ani), scor 6-3, 7-5, și-a adjudecat primul Grand Slam din carieră și a depășit-o în clasamentul WTA pe Simona Halep. 

Pentru performanța de ieri, tânăra în vârstă de 19 ani a încasat un cec în valoare de 3.850.000 de dolari, reușind să ajungă în acest an la câștiguri de peste 6 milioane de dolari!

A depășit-o și la capitolul încasări pe Simona Halep. Românca a luat în acest an din tenis sub 5 milioane și jumătate de dolari.

„Nu pot să le mulțumesc suficient părinților mei pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. A fost o călătorie lungă, poate că nu atât de lungă, am doar 19 ani, dar nu a fost ușor. Le mulțumesc și hai să continuăm!", a spus Bianca. 

Începând de luni, Bianca Andreescu va ocupa locul 5 în clasamentul WTA, în timp ce Simona Halep va cădea de pe 4 până pe poziția a șasea. 

Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5

Citește și:

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Simona Halep, mesaj de suflet pentru Andreescu: „România e foarte mândră de tine, Bianca!”

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca i-a cucerit pe americani cu declarațiile despre Serena: „E minunat să fiu alături de o legendă a tenisului. Știu că voiați să câștige ea, îmi pare rău!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.