Tenis

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // VIDEO Bianca a sărbătorit triumful de la US Open ca Nadal + Mama ei a atras toate privirile în lojă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

Bianca Andreescu, 19 ani, jucătoarea canadiană cu origini românești, a devenit prima jucătoare canadiană din istorie care se impune într-un turneu de Mare Șlem. 

Aceasta a învins-o în finala de la US Open pe Serena Williams, 37 de ani, 8 WTA, scor 6-3, 7-5.

Bucuria de la finalul partidei a fost nemărginită pentru Andreescu, ale cărei emoții au fost greu de stăvilit. După ce s-a îmbrățișat cu Serena la fileu, Bianca s-a urcat în loja părinților săi, sărbătorind victoria la fel ca Rafael Nadal în 2008, la Wimbledon.

Mai întâi, Andreescu a fost felicitată de Sylvain Bruneau, antrenorul ei, iar apoi s-a îmbrățiat cu părinții săi, Maria și Nicu, la rândul lor vizibil emoționați. 

Mama Biancăi a impresionat prin look-ul său, remarcat de mai multe site-uri din străinătate, ea fiind comparată în trecut cu mama Serenei, Oracene Price.

În 1995, părinții Biancăi au plecat de la Pitești în Canada. Bianca s-a născut în Mississauga, a revenit ulterior în România, dar s-a stabilit definitiv apoi pe continentul american. În România, mama Biancăi lucra într-o bancă, iar tatăl era inginer. 

Vezi și: 

Simona Halep, mesaj de suflet pentru Andreescu: „România e foarte mândră de tine, Bianca!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.