Tenis

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Andreescu a lăsat tenisul românesc cu gura căscată: „«Prințesa semipură» a reușit! Sunt mai mult decât fericită pentru primul ei titlu de GS”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

Alexandra Dulgheru (30 de ani, 569 WTA) nu a rămas impasibilă în fața succesului reușit de Bianca Andreescu la US Open. 

Jucătoarea canadiană cu origini românești a învins-o pe Serena Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5, adjudecându-și primul turneu de Mare Șlem al carierei. 

Dulgheru, jucătoare înzestrată cu un talent incontestabil, dar care a fost trasă în jos de numeroasele accidentări avute, a felicitat-o pe Bianca.

Prințesa semipură a reușit în final! Fiind tot româncă, sunt mai mult decât fericită pentru atât de meritatul prim turneu de Grand Slam din cariera ei. Continuă să etalezi același tenis inspirațional pe care îl arăți!”, a fost mesajul lui Dulgheru. 

Tot în această dimineață, Bianca Andreescu a fost felicitată și de Simona Halep: „Felicitări Bianca Andreescu pentru o evoluţie minunată şi pentru primul tău titlu de Mare Şlem. România este foarte mândră de tine”. 

Vezi și: 

Andreescu, direct în top 10 adolescente care s-au impus la un Grand Slam! Când Serena câștiga US Open, Bianca era „pe drum” :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.