Nationala

ROMÂNIA - MALTA // Andrei Vochin, mesaj direct după debutul lui Adrian Rus la prima reprezentativă: „Ungurii pierd un jucător de 3-4 milioane”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 September 2019

România și Malta se înfruntă în preliminariile EURO 2020. Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre titularizarea lui Adrian Rus (23 de ani) în centrul devensivei. 

Adrian Rus a fost subiectul unor discuții interminabile pe axa FRF - Mol Vidi. Prim-divizionara din Ungaria l-ar fi pedepsit pe fundaș după ce acesta a primit convocarea din partea Federației de la București. 

Speculațiile pe seama lui Rus se termină de astăzi. Titularizarea în prima reprezentativă „tricoloră” închide orice portiță prin care maghiarii ar putea spera la serviciile lui. 

„Din punct de vedere sportiv, ar trebui să îl ajute, pentru că este un jucător internaţional şi nu ştiu câţi jucători internaţionali sunt pe la Mol Vidi pe acolo. El, dacă nu era accidentat în debutul lunii iunie, era convocat la echipa naţională încă de atunci. Convocarea lui nu are nicio legătură cu dubla lui cetăţenie, are legătură doar cu valoarea lui. Dacă cei de la Mol Vidi vor îneţelege acest lucru, vor avea pe mână un jucător care va valora trei, patru milioane de euro, peste un an, doi, dacă vor ştii să îl folosească. Dacă nu şi nu îi interesează banii, pentru că ei au bani de la Guvern, nu-s ca noi, care ne întreţinem numai din fonduri private, dacă nu vor înţelege vor pierde probabil un jucător şi Rus va ajunge să plece de acolo şi va dovedi acolo unde se va duce că este un fotbalist foarte bun”, a afirmat Vochin la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Primul schimb de generații! Contra folosește 5 semifinaliști de la EURO U21 + La cât a scăzut media de vârstă a „tricolorilor” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.