Nationala

ROMÂNIA - MALTA // Ultrașii au comis-o și la Ploiești! I-au scos din minți pe oficialii FRF cu vulgarități și scandări XENOFOBE la adresa Ungariei

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 08 septembrie 2019

România înfruntă Malta în preliminariile EURO 2020. Fanii naționalei și-au dat în petic și pe stadionul „Ilie Oană”.

Ultrașii echipei naționale nu au lipsit nici astăzi din tribunele arenei din Ploiești. Îmbrăcați în tricouri negre, ultrașii și-au împărțit cele două peluze ale stadionului.

„Ungaria ne suge p***” s-a auzit minute bune din peluză. Crainicul stadionului, chiar ofițerul de presă al FRF, Gabriel Berceanu, a intervenit în minutul 19 și-a făcut un apel către aceștia: „Stimați spectatori! Suntem deja într-o situație delicată după problemele de la meciul cu Spania. Nu e cazul să riscăm și mai mult și să avem porți închise Norvegia și cu Suedia, meciuri extrem de importante pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Nu este cazul să folosim cuvinte xenofobe! Vă mulțumim”.

A fost momentul când ultrașii au început să scandeze împotriva FRF și UEFA. „FRF, m**e FRF!”, „UEFA mafia!”, dar și „Libertate pentru suporteri”. Restul spectatorilor au dezaprobat imediat gestul ultrașilor și au fost fluierați copios. Mai mult, înainte să li se permită accesul în tribune, ultrașii au fost controlați extrem de atent de firma de stewarzi. 

Vezi și:

Primul schimb de generații! Contra folosește 5 semifinaliști ai EURO 2019 + La cât a scăzut media de vârstă a „tricolorilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.