Nationala

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

România a învins Malta, scor 1-0. Cornel Dinu nu a fost mulțumit de modul în care selecționerul Cosmin Contra a pregătit partida.

„După părerea mea, este distractiv că a încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Cholo Simeone nu, că ăla ştie fotbal. El încearcă cu Cholo, dar e mai mult teatral, e cu Banderas. Şi descheiat la cămaşă, să se vadă lănţişoarele.

Trebuia să joace în romb la mijlocul terenului, la cum a început această partidă, cu Bordeianu, Cicâldău, Marin şi Hagi. 

Bine, poate cu alţi jucători, aşa cum văd eu, cu jucători de la echipa care a confirmat în vară în Italia (nr. la Euro U21). Nu aveai nimic de pierdut. 

Trebuia să joci în romb la mijlocul terenului și contra Spaniei, ca să blocheze mijlocul spaniol şi să creeze probleme cu două vârfuri pe Llorente şi pe Ramos, adică pe stoperii lor. 

Din păcate, Contra încurcă, pentru că nu are cunoştinţe de strategie fotbalistică. 

El e un băiat care a jucat fotbal, e de apreciat cariera lui de jucător, dar aici trebuie să ai o anumită pregătire şi un anumit fler de antrenor. Suntem departe rău de tot. Rămân la părerea că jucătorii îi ai aşa cum îi antrenezi. Iar Contra nu este antrenor de echipa naţională”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Vezi AICI clasamentul actualizat din grupa F

Vezi și:

Ultrașii au comis-o și la Ploiești! I-au scos din minți pe oficialii FRF cu vulgarități și scandări XENOFOBE la adresa Ungariei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.