Nationala

ROMÂNIA - MALTA // Doar trei „tricolori” l-au impresionat pe Dumitru Dragomir: „Asta e. Suntem limitați!” + Ce spune despre înlocuirea lui Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

România s-a impus în partida cu Malta, scor 1-0. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, are doar trei remarcați după victoria de la Ploiești. 

„Prea multe improvizații. Prea multe promovări. Când n-a jucat cu cei de la tineret, l-au criticat pe Contra. Când i-a băgat pe majoritatea de acolo, cu o echipă slabă, iar îl critică toți. 

Problema e că doar doi, trei fotbaliști pot fugi. Mi s-a părut că a jucat exact ca în meciul cu Spania, adică slab. Uitați-vă la Pușcaș. E cel mai bun pentru că are forță. Asta ne e valoarea. În momentul ăsta suntem limitați. 

Ianis mi-a plăcut astăzi. Altul care mi-a plăcut astăzi este Chiricheș. Se vede. Are viteză, știe să stea în teren. E fotbalist. Răzvan Marin mi s-a plăcut ca în primul meci, slab. El are o problemă cred. L-au forțat cei de la Ajax cu multă pregătire fizică și e într-o oarecare cădere. E încarcat fizic prea mult, dar nu e fotbalist rău”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

„Eu nu l-aș demite pe Cosmin Contra în acest moment. A încercat și unele lucruri bune” - Dumitru Dragomir

Clasament

Vezi și:

Ultrașii au comis-o și la Ploiești! I-au scos din minți pe oficialii FRF cu vulgarități și scandări XENOFOBE la adresa Ungariei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.