Nationala

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Cosmin Contra: „Am câștigat doi fotbaliști astăzi” + De ce s-a chinuit România și ce avertisment le trimite jucătorilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 septembrie 2019

Selecționerul Cosmin Contra e mulțumit de modul în care România a arătat în startul partidei cu Malta, scor 1-0, și are doi remarcați, pe Mihai Bordeianu și Adrian Rus. Dar Contra spune că trebuie să analizeze „foarte bine” ce decizii va lua pentru meciurile viitoare. 

„N-am strălucit a doua repriză. Cred că primele 20 de minute am avut două ocazii clare și un gol valabil, care a fost anulat pe motiv de offside. Pentru noi era o finală, trebuia să câștigăm neapărat acest meci. Am folosit o echipă tânără, fără experiență. Poate asta a făcut ca meciul să fie mai dificil. Au fost jucători nervoși, nu știu de ce s-a întâmplat asta.  

Adversarii au fost foarte agresivi, au ieșit bine pe contraatac. I-am văzut și cu Norvegia, când nordicii au marcat din două aruncări de la margine.  

Până la urmă sunt trei puncte, rămânem în cursa calificării. După acest meci trebuie să analizez foarte bine și să iau deciziile corecte pentru următoarele meciuri.  

Tensiune nu a fost. Am vrut să îi mobilizez după meciul cu Spania, când s-a depus un efort extraordinar. Știam de Malta că va veni să ne închidă spațiile”, a declarat Cosmin Contra la Pro X.

Vezi AICI clasamentul actualizat din grupa F

„Am câștigat doi jucători astăzi, pe Bordeianu și pe Rus, care au jucat foarte bine” - Cosmin Contra

Clasament

Vezi și:

Doar trei „tricolori” l-au impresionat pe Dumitru Dragomir: „Asta e. Suntem limitați!” + Ce spune despre înlocuirea lui Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.