Nationala

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Răzvan Burleanu, mâhnit: „Asta înseamnă bani mai puțini pentru fotbalul românesc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 September 2019

România a trecut de Malta, scor 1-0, dar fanii naționalei de la Ploiești au creat din nou probleme. Președintele FRF Răzvan Burleanu critică modul în care s-au comportat ultrașii. 

Ultrașii echipei naționale nu au lipsit nici astăzi din tribunele arenei din Ploiești. Îmbrăcați în tricouri negre, ultrașii și-au împărțit cele două peluze ale stadionului și au început scandările xenofobe la adresa Ungariei încă din start.

„Nu avem niciun semnal, aşteptăm şi noi deciziile comisiei. Suntem foarte mâhniţi, pentru că, până la urmă, vorbim de câţiva indivizi care spun că ţin că România, că îi interesează, că le pasă de România, dar vedem că le pasă doar de ei înşişi.

Ne uităm şi noi acum ce a scris observatorul UEFA în raport şi să vedem implicit ce alte amenzi trebuie să plătim.

Toate aceste amenzi înseamnă bani mai puţin pentru tot ce înseamnă dezvoltare pentru fotbalul românesc, bani mai puţini pentru infrastructură, bani mai puţin pentru competiţiile de copii şi juniori. UEFA te amendează, şi dacă e să avem şi un stadion închis, cu atât mai mult. Să nu mai vorbim de suportul pe care îl ai din partea suporterilor, susţinerea”, a declarat Burleanu conform TV Telekom Sport. 

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.