Nationala

ROMÂNIA - MALTA 1-0 / Ce făcea Cosmin Contra când a dat Pușcaș gol: „Nu l-am văzut” + Își critică jucătorii pentru că i-au ignorat indicațiile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 septembrie 2019

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit la conferința de presă după victoria României în fața Maltei, 1-0, despre golul cu capul al lui George Pușcaș, pe care spune că nu l-a văzut în direct.

„Eram întors la golul lui Pușcaș, nu l-am văzut. Chiar voiam să spun ceva unui secund și nu am văzut golul”, a marturisit Cosmin Contra la conferința de presă.  

Selecționerul a vorbit și despre jucătorii tineri pe care i-a introdus în meciul cu Malta și a susținut că „a fost un haos”.

„M-a deranjat că Malta a avut câteva ocazii de gol. E clar că nu-mi convine că le-am dat prea multe posibilități să ne pună în dificultate. Am introdus o echipă foarte tânără, neexperimentată. O echipă care ar fi tratat altfel jocul dacă avea experiență. Dar e un risc pe care mi l-am asumat. La acest nivel e greu dacă n-ai un pic de experiență.

Eu le strigam de pe margine să aibă posesie constructivă, dar ei verticalizau foarte mult pe atacanți. În a doua repriză baloanele pe care le recuperam le verticalizam pe atacanți. A fost un haos pe care-l pun pe baza lipsei de experiență”, a adăugat Contra.

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.