Tenis

VIDEO Bianca Andreescu, invitată la una dintre cele mai importante emisiuni din SUA! A dezvăluit primele gânduri după meciul cu Serena: „Asta îmi spuneam”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 septembrie 2019

Bianca Andreescu, 19 ani, 4 WTA, a fost invitată la emisiunea „Good Morning America”, unde a vorbit despre triumful din finala de la US Open, 6-3, 7-5 cu Serena Williams.

Bianca Andreescu a vorbit despre primul trofeu de Grand Slam din carieră și despre gândurile pe care le-a avut imediat după finalul meciului. 

„Îmi treceau foarte multe prin cap. Îmi e greu să exprim în cuvinte ce înseamnă pentru mine. Cred că atunci, după meci, îmi spuneam că a meritat să muncesc atât de mult și că a meritat să trec prin toate acele momente dificile. Sâmbătă a fost o zi foarte bună pentru mine.

Noaptea trecută, înainte să mă culc, am făcut o pauză și am fost recunoscătoare pentru ce am obținut. Am visat la asta de când m-am apucat de tenis. Sunt foarte norocoasă. Am visat să câștig la US Open de la 12-13 ani. M-a ajutat mult. Cred că noi ne facem propria realitatea cu mintea”, a declarat Bianca Andreescu la emisiunea „Good Morning America”.

REZUMATUL FINALEI DINTRE ANDREESCU ȘI SERENA

Citește și: 

Bianca Andreescu și cecul fals care i-a schimbat cariera: „Am tot continuat să îl modific” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.