Campionate

Alex Morgan iese la atac: „Ronaldo e cel mai bun din lume ca fotbalist, dar nu şi ca om. Banii au învins probele”

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 10 septembrie 2019

Alex Morgan (30 de ani), campioană mondială cu SUA, îl atacă frontal pe Cristiano: „Ceea ce arată în teren nu are nicio legătură cu faptele pe care le-ar putea face un bărbat. Existau multe dovezi împotriva lui”.

Şi o campioană mondială s-a ridicat împotriva lui Ronaldo, implicându-se în „cazul Mayorga”, dosarul de viol închis de poliţia din Las Vegas.  

Alex Morgan, aleasă de „Time” printre cele mai influente 100 de personalităţi ale anului, l-a atacat pe atacantul portughez prin declaraţiile pentru Sports Illustrated: „Ca fotbalist este unul din cei mai buni din lume, dar nu şi ca bărbat. Existau prea multe probe contra lui, dar banii l-au ajutat mult”.

„Nu o să-l tratez special”

Cea mai bine plătită jucătoare din lume a dat share în iulie, pe reţelele sociale, unui articol în care Cristiano era etichetat drept „simbolul corupţiei din sport”.  

Ceea ce arată el în teren n-are nicio legătură cu faptele pe care le-ar putea face un bărbat. Era greu să se apere cu toate dovezile, numai că astfel de situaţii se rezolvă când eşti Ronaldo. Nu o să-l tratez altfel decât pe altcineva, dacă ne întâlnim la ceremonia FIFA Awards”, a explicat frumoasa americancă de 30 de ani.  

Premiile forului mondial se acordă pe 23 septembrie, la Milano. 

VEZI ȘI:

FOTO „În sfârșit”, îi ridică cineva statuie lui Zlatan Ibrahimovic! :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.