Diverse

FOTO Ce a postat Mario Iorgulescu pe Instagram cu câteva ore înainte de accidentul cumplit provocat » De unde venea fiul șefului LPF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 September 2019

Mario Iorgulescu (24 de ani), aflat acum în spital în stare gravă, a provocat un incident cumplit în urmă cu două zile și noi detalii ies la iveală. 

Înainte ca nenorocirea să aibă loc, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a postat pe contul său de Instagram o poză din care reiese că se afla într-un loc unde susținea o partidă de poker.

 Până în jurul orei 3:00 a stat Mario la poker, apoi a părăsit locația și a provocat cumplitul accident soldat cu un decedat. 

Potrivit ultimelor informații oferite de către reprezentanții Spitalului Elias, starea de sănătate a lui Mario s-a agravat. Acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, dar și substanțe interzise sub influența cărora a condus bolidul său de lux cu o viteză de 200 km/oră.


Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un alt bărbat în vârstă de 24 ani, care a decedat. Iorgulescu Jr. a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice. 

VEZI ȘI:

Starea fiului lui Gino Iorgulescu s-a înrăutățit » Comunicatul medicilor: „S-au intensificat măsurile de suport al funcțiilor vitale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.