Liga 1

Dan Petrescu o ia serios în calcul pe Craiova: „Se bătea la titlu și fără Pițurcă” + E pro Corneliu Papură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 septembrie 2019

Victor Pițurcă (63 de ani) o pregătește acum pe Craiova, dar rivalul Dan Petrescu (51 de ani) îl regretă pe fostul antrenor, Corneliu Papură (46 de ani).

Dan Petrescu și-a exprimat aprecierea pentru fostul său coleg Victor Pițurcă, dar consideră că și fără el oltenii ar fi fost o contracanditată serioasă la titlu. 

„Mi-a fost coleg la Steaua, când eu eram tânăr şi el pe final de carieră. L-am avut antrenor şi este un antrenor foarte bun pe care îl respect. Va aduce un plus la Craiova. Craiova, şi cu Piţurcă, şi fără, ar fi fost o echipă care se bate la titlu”, a spus Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Îl regretă pe Corneliu Papură

Totuși, Papură va rămâne în continuare la Craiova, ca secund al lui Piți, iar antrenorul CFR-ului a ținut să îi laude munca depusă în Bănie.  

„Vreau să vă spun că Papură a făcut o treabă bună, dar nu a fost apreciat. A făcut lucruri extraordinare, dar în România nu se apreciază astfel de lucruri”, a spus Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Victor Pițurcă debutează pe banca oltenilor duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, față în față cu Colțescu la Comisia de Discplină » Rămâi pe GSP pentru a afla suspendarea primită de „Bursuc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.