Tenis

VIDEO Bunicii români ai Biancăi Andreescu o cheamă pe jucătoare acasă, la Vaideeni: „O așteptăm cu sarmale” + dezvăluiri amuzante din copilăria campioanei de la US Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 septembrie 2019

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), jucătoarea canadiană cu origini românești care a triumfat în finala de la US Open în fața Serenei Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-3, 7-5, e așteptată de bunicii ei români la Vaideeni, comună din județul Vâlcea.

Crescută pe plaiuri românești până la 10 ani, Bianca, jucătoarea care a cucerit New York-ul, e chemată la țară de bunicii ei, care îi promit că o vor aștepta cu sarmale și alte mâncăruri tradiționale. 

Bunica din partea mamei și bunicul din partea tatălui au vorbit în cadrul unui interviu pentru TVR despre Bianca:

„Ea n-a avut copilărie. Părinții i-au pus toate lucrurile la dispoziție, dar ei nu i-a plăcut altceva decât mingea. Se ducea pe furiș în grădină și dădea cu mingea în perete”, a spus Maria Sîulescu, bunica din partea mamei a Biancăi, care a dezvăluit dialogul telefonic pe care l-a avut cu Bianca după terminarea finalei: 

„I-am zis «Succes, mamă, sănătate multă!», iar ea mi-a răspuns: «Mulțumesc, bunică!»”

„Se va repezi în România. O vom aștepta cu sarmale, sarmalele sunt la ordinea zilei”, a spus și Grigore Andreescu, bunicul din partea tatălui.

Vizita Biancăi Andreescu are șanse mari să se materializeze în următoarele luni. Canadianca a călătorit și în anii trecuți în România pentru a-și vizita rudele. 

Vezi și:

VIDEO ANALIZĂ Nu sunt doar promisiuni! Luminița Paul, specialistul GSP în tenis, îi laudă pe „maratoniștii” Bianca Andreescu și Daniil Medvedev, marile surprize de la US Open 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.