Liga 1

CRAIOVA - FCSB // Marcel Popescu a radiografiat întoarcerea lui Pițurcă: „N-a venit cu nimic nou”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 septembrie 2019

Marcel Popescu (70 de ani), oficialul celor de la CS Universitatea Craiova, laudă venirea lui Victor Pițurcă (63 de ani) în Oltenia, militând asupra impactului pe care fostul selecționer îl poate avea asupra jucătorilor în perioada următoare.  

  • Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

„Pițurcă n-a venit cu nimic nou. A venit cu experiență, cu expertiză și cu argumente solide. E un antrenor ce a probat competența profesională și morală. 

Sunt jucători care pot mai mult, dar până acum nu erau pregătiți pentru marea performanță. Încercăm să aducem echipa la un nivel mai mare de competivitate mai mare decât acum”, a mărturisit acesta. 

Marcel Popescu dă asigurări că Andrei Ivan, fotbalistul repatriat în această vară, își va pune amprenta asupra jocului oltenilor: „Nu trebuie să ne facem prea mari probleme pentru Andrei Ivan. E motivat, se întoarce acasă la Craiova, în acest microclimat pe care-l cunoaște perfect”, a spus oficialul craiovenilor, la Pro X. 

Vezi și: 

CRAIOVA - FCSB // Lui Pițurcă nu-i pun gazonul dorit! » Mihai Genoiu, primarul Craiovei: „E o investiție prea mare pentru noi acum” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.