Liga 1

Cornel Dinu, despre accidentul provocat de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu: „Unui băiat cu probleme nu îi cumperi mașină de 300.000 de euro”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 septembrie 2019

Cornel Dinu a comentat accidentul produs de Mario Iorgulescu și l-a criticat dur pe tatăl său, Gino, șeful LPF, afirmând că nu înțelege de ce acesta i-a oferit o mașină de 300.000 de euro, mai ales că Mario mai făcuse un accident cu o mașină de lux în Elveția.

„La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu, conform Realitatea TV. 

Mario Iorgulescu a produs un accident grav sâmbătă noaptea, în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Fiul șefului LPF se afla la volanul unui Aston Martin DBS. În prezent, Mario se află internat în stare gravă la spitalul Elias.

Citește și:

VIDEO Camerele de supraveghere au surprins viteza excesivă avută de Mario Iorgulescu

Starea fiului lui Gino Iorgulescu s-a înrăutățit » Comunicatul medicilor: „S-au intensificat măsurile de suport al funcțiilor vitale”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.