Liga 1

CFR Cluj reacție vehementă după deciziile Comisiei: „Poate supărăm pe cineva! Poate Colțescu a premeditat totul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 septembrie 2019

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a reacționat dur după suspendările primite azi de Dan Petrescu, Adi Păun și Cosmin Vâtcă de la Comisia de Disciplină a FRF. 

  • Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul cu Astra, 2-3.
  • De asemenea, juristul campioanei, Ioan Ivașcu, a fost suspendat pentru 2 luni și amendat cu 13.600 lei, după ce a intrat pe teren și la vestiare pentru a insulta brigada condusă de Sebastian Colțescu.
  • Goalkeeper-ul Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, la fel și Păun. Portarul a primit o amendă de 5.000 de lei, în timp ce mijlocașul va plăti 6.000 de lei. Căpitanul campioanei, Mario Camora, va sta o rundă pe tușă pentru „roșul” încasat în meci.

„Este extrem de mult. Ne așteptam ca Dan să fie suspendat. Normal era să fie suspendat două etape. În sezonul trecut, antrenorii care făceau asta, primeau de fiecare dată două etape. Stoican a fost suspendat de patru ori și a primit două etape. Dan nu e recidivist. E la prima abatere anul acesta. Normal era să primească două etape. 

Poate am început să supărăm pe cineva. Nu știm ce să mai credem. Suntem bulversați. Începem să credem că poate Colțescu a premeditat totul, știind cum va reacționa Dan. Da, vom face apel”, a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport. 

„Suspendarea lui Adi Păun este cea mai gravă” 

Bogdan Mara a explicat și de ce mijlocașul Adrian Păun a fost suspendat și s-a declarat nemulțumit de decizie.

„Mai iritați suntem din cauza suspendării lui Adiță Păun. Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu el. Voi știți un jucător din istorie suspendat 3 etape pentru că arbitrul a auzit că l-a înjurat? Păun nu l-a înjurat direct, ci Colțescu a auzit că ar fi fost înjurat de el. După meci, pe tunel.

E cea mai gravă suspendare pe care am văzut-o. Nu-i poți face asta în cel mai bun moment al carierei. Și i-au dat și 3 etape pentru a nu putea face recurs. Dacă primea 4, puteam face. Păun nu l-a înjurat pe Colțescu. Erau toți jucători supărați și înjurau. Dar nu i-a zis personal.

Arbitrul a scris în raport că a auzit că Păun l-a înjurat pe tunel. Asta e tot ce scrie”, a adăugat Mara. 

Vezi și:

VIDEO Flavius Stoican critică decizia Comisiei în cazul Dan Petrescu: „E mult, n-a omorât pe nimeni!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.