Nationala

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1// Mirel Rădoi, fără milă după eșecul cu Danemarca: „Eu sunt vinovat! Am greșit selecția și echipa de start. Egalul era nemeritat la cum ne-am prezentat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 septembrie 2019

România U21, semifinalistă la EURO 2020, a început prost calificările pentru EURO 2021 și a pierdut cu Danemarca, 1-2.  (Detalii AICI)

După meci, Mirel Rădoi, selecționerul „tricolorilor”, și-a asumat eșecul, dar i-a criticat și pe jucători. 

„Sunt foarte puţine lucruri pozitive de spus. I-aş lăuda pe băieţi pentru atitudine, pentru revenirea pe final de joc, dar cred că dacă egalam era nemeritat. Nu ştiu dacă am fi meritat vreun punct la felul cum ne-am prezentat. Am făcut greşeli copilăreşti, greşeli de poziţionare și de interpretare. E clar că în momentul de faţă trebuie să îmi asum acest rezultat. 

Din păcate, am realizat foarte puţine lucruri în primele 20 de minute. Persistă aceleaşi probleme pe care le-am avut şi cu generaţia trecută, la nivelul fundaşilor centrali. Din păcate, interpretăm foarte greu jocul în momentul în care ne duelăm o echipă care joacă 4-3-3 şi atacantul iese să creeze superioritate la nivelul mijlocaşilor noştri centrali. 

În momentul de faţă, singurul vinovat sunt eu. Îmi asum greșeala de la selecție și de la alcătuirea echipei de start”, a declarat Mirel Rădoi la TVR 1.

Clasament Grupa 8

Citește și:

Mihai Stoichiță, nemulțumit de doi „tricolori” din naționala lui Rădoi: „Așteptam mai mult de la ei”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.