EURO 2012

Buffon, iar dureri

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul squadrei azzurra s-a plîns din nou de spate la finalul meciului de la Genoa

Gianluigi Buffon acuză iarăşi probleme la spate. După ce, la sfîrşitul lui ianuarie, acuzase o criză de lombalgie, lipsind cu Livorno, duminică seară a resimţit iarăşi dureri. La finalul întîlnirii cu Genoa (2-0), de pe "Marassi", portarul lui Juve a recunoscut că a trebuit să strîngă din dinţi ca să termine partida în teren.

"În timpul săptămînii nu trag din greu, încerc să mă menajez. Mai iau cîte-un calmant, mai fac un masaj, în orice caz, găsesc mereu o cale ca să-mi fie mai puţin rău. Dar în timpul jocului e altceva. Acum mi-a dat iarăşi bătăi de cap nervul sciatic", a mărturisit adversarul "tricolorilor" în grupa C a turneului final din Elveţia şi Austria.

Medicii l-au obligat în ultimul timp să evolueze cu un corset în jurul mijlocului, dar rămîn circumspecţi în ceea ce priveşte refacerea lui. Netratată, lumbalgia lui Buffon se cronicizează şi s-ar putea transforma în hernie de disc. Caz în care ar fi obligat să se opereze şi, foarte probabil, să-şi ia adio de la Euro 2008.

"Dacă ne-am afla în stagiul de pregătire pentru Euro, mi-aş lua liber să mă vindec. Dar merită să îndur chinul pentru Juve"
Gianluigi Buffon, portar Juventus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.