Liga 1

Ilie Dumitrescu intervine după suspendarea lui Dan Petrescu: „E prea mult! Ați uitat ce a făcut atunci Colțescu?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 September 2019

Ilie Dumitrescu, fostul coechipier al lui Dan Petrescu din Generația de Aur, a comentat suspendarea primită de antrenorul CFR-ului. 

  • Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul cu Astra, 2-3.
  • De asemenea, juristul campioanei, Ioan Ivașcu, a fost suspendat pentru 2 luni și amendat cu 13.600 lei, după ce a intrat pe teren și la vestiare pentru a insulta brigada condusă de Sebastian Colțescu.
  • Goalkeeper-ul Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, la fel și Păun. Portarul a primit o amendă de 5.000 de lei, în timp ce mijlocașul va plăti 6.000 de lei. Căpitanul campioanei, Mario Camora, va sta o rundă pe tușă pentru „roșul” încasat în meci.

Ilie Dumitrescu a afirmat că Dan Petrescu a greșit, dar l-a criticat și pe arbitrul Sebastian Colțescu pentru maniera de a conduce meciurile, amintind de un Astra - FCSB 2-0, din august 2015, când brigada condusă de craiovean a anulat eronat 3 goluri ale roș-albaștrilor. 

„Mi s-a părut prea mult. Dacă vrei să dai un exemplu în zona asta, dai cu Petrescu. E cel mai bun antrenor, unul dintre cei mai mari jucători din istoria României. 

Îmi aduc aminte de un masacru contra FCSB-ului, când Rădoi era antrenor. Vă aduceți aminte? Nu tot contra Astrei? Vă aduceți aminte? Au fost trei goluri anulate pe care numai el le-a văzut. El era arbitru la centru. 

Dacă luăm toate meciurile, Colțescu are stilul ăsta. Poate să dea și 5 cartonașe roșii într-un meci. Nu e OK nici cu stilul ăsta. Petrescu a greșit, dar nici să trecem cu vederea ce a făcut Colțescu în fotbalul românesc”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

La ce meci s-a referit Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a vorbit despre meciul din 12 august 2015, Astra - FCSB 2-0. Sebastian Colțescu a fost notat de Gazeta Sporturilor cu 2, iar asistenții Grigoriu și Stoianov au luat 4, după ce aceștia au anulat eronat trei goluri ale roș-albaștrilor.

Citește AICI cronica meciului  
 

Citește și: 

CFR Cluj reacție vehementă după deciziile Comisiei: „Poate supărăm pe cineva! Poate Colțescu a premeditat totul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.