Campionate

LIVERPOOL // Coutinho a dezvăluit dialogul avut cu Firmino despre transferul la Bayern: „Echipele de acolo sunt puțin diferite”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 September 2019

Philippe Coutinho, 27 de ani, a mărturisit că a discutat cu fostul să coleg de la Liverpool, Roberto Firmino, înainte de a semna cu Bayern Munchen.  

Cei doi au evoluat împreună pe Merseyside timp de doi ani și jumătate, până în ianuarie 2018, când mijlocașul brazilian s-a transferat pe Camp Nou pentru o sumă record la vremea respectivă, 142 de milioane de lire! 

Cum Coutinho nu a confirmat în La Liga, acesta a hotărât să se despartă de trupa catalană și să pornească spre Bundesliga, unde a semnat cu Bayern în această vară. 

152de meciuri a strâns Coutinho în tricoul lui Liverpool, pentru care a marcat de 41 de ori

Înainte de a ajunge în Germania, Coutinho a apelat la sfaturi de la fostul său coleg de la Liverpool, Firmino, care a evoluat și el în Germania, pentru Hoffenheim.

”Am vorbit cu Bobby despre intensitatea campionatului din Germania. Mi-a spus că echipele de acolo sunt puțin diferite. I-am spus că sunt fericit că am reușit să ajung aici, că oamenii m-au primit cu brațele deschise și că aș vrea să îi răsplătesc cu jocuri cât mai bune și cât mai multe goluri”, a declarat Coutinho cotidianul Bild.  

Coutinho a jucat în ambele meciuri disputate de Bayern în Bundesliga în acest sezon, contra celor de la Schalke și Mainz. 

Vezi AICI programul și clasamentul din Bundesliga!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.