Liga 1

CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 5-0 // VIDEO Să vină Lazio! Campioana o desființează pe FC Voluntari și își reface moralul înainte de duelul din Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 septembrie 2019

CFR Cluj s-a distrat pe teren propriu cu FC Voluntari, impunându-se cu 5-0 după o veritabilă demonstrație de forță. 

Itu (2), Hoban (35), Costache (36), Achim (51 ag.) și Omrani (66) au decis un meci în care ilfovenii s-au sinucis sistematic, evoluând cu doi oameni în minus încă din minutul 28.

Răniți în orgoliu după înfrângerea cu cântec de la Giurgiu, 2-3, ardelenii au deschis scorul după doar minute, prin Itu, care a profitat de ieșirea hazardată a lui Rămniceanu, marcând cu capul din câțiva metri. 

Au urmat momente de haos în jocul echipei lui Cristiano Bergodi, care a rămas cu doi oameni mai puțin încă din minutul 28. Rodriguez l-a doborât pe Traore în minutul 12 în postura de ultim apărător și a fost trimis mai devreme la cabine, de aceeași soartă având parte și Simonovski, eliminat după un fault brutal la Hoban.  

Lovitura primită de la Simonovski l-a activat pe Hoban, care a înscris în minutul 35, printr-un șut elegant, plasat cu precizie în vinclu. Fostul mijlocaș al naționalei a fost copiat un minut mai târziu de Costache, iar CFR a intrat cu un avantaj categoric la pauză.

Campioana ultimelor două ediții a controlat autoritat și repriza secundă, în care a mai reușit să înscrie de două ori. Achim a înscris în proprie poartă în minutul 51, iar Omrani a închis tabela în minutul 66. 

CFR își reface moralul după înfrângerea de la Giurgiu și abordează cu maximum de optimism partida cu Lazio de joi, ora 19:55, prima din grupele Europa League. Meciul va fi pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro.

A fost, totodată, prima partidă din seria de patru fără Dan Petrescu, suspendat de FRF (Detalii AICI). Lipsa „Bursucului” n-a fost însă resimțită de jucători, dirijați de secundul Alin Minteuan, cel care le-a fost antrenor principal pentru 5 etape în sezonul anterior.

CFR Cluj - FC Voluntari 5-0

  • Au marcat: Itu '2, Hoban '35, Costache '36, Achim '51 ag.,  Omrani '66
  • Vezi AICI statistici
  • VIDEO cu cele mai tari faze
  • Rodríguez, fundașul oaspeților, a fost eliminat în minutul 12 după ce l-a faultat pe Lacina Traore din postura de ultim apărător.
  • Simonovski a văzut și el cartonașul roșu pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Hoban în minutul 28.

CFR CLUJ: Arlauskis - Sušić, Cestor, Burcă, Peteleu - Itu , Hoban, Deac  - V. Costache, L. Traore, M. Pereira
REZERVE: J. Collado, Boli, Djokovic, Bordeianu, Golofca, Omrani, A. Joca
ANTRENOR: Dan Petrescu 

FC VOLUNTARI: Râmniceanu - C. Nica, J. Rodríguez, C. Achim, Kocić - I. Gheorghe, Gorobsov, Laidouni - A. Mățan, M. Simonovski, Ebralidze
REZERVE: Mitrev, Leasă, Al. Vlad, Balaur, C. Costin, Căpățână, D. Benzar
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Arbitru: Iulian Călin (Argeș) // Asistenți: Ciprian Danșa (Satu Mare), Ionel Dumitru (Prahova) 

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

VEZI ȘI:

CFR Cluj reacție vehementă după deciziile Comisiei: „Poate supărăm pe cineva! Poate Colțescu a premeditat totul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.