Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Două episoade șocante cu Dumitru Sechelariu: „A scos pistolul și a tras două focuri” + De ce ținea nocturna aprinsă la 3 noaptea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 September 2019

Giani Căpușă (50 de ani), fost mijlocaș la FCM Bacău, a dezvăluit la emisiunea GSP Live cum era Dumitru Sechelariu pe vremea când era conducătorul echipei moldovene.

Moderatorul Costin Ștucan a povestit o întâmplare petrecută la un meci al lui FCM Bacău cu Sechelariu în prim plan: „După un meci terminat pe la 9 seara, pe la 3-4 dimineața nocturna de la stadion era în continuare aprinsă. Eram cu un coleg ziarist și nu înțelegeam ce se întâmplă. Apoi am aflat că Sechelariu rămăsese la un pahar de whisky cu unul dintre comentatorii TV”.

„A scos pistolul și a început să tragă”

Giani Căpușă n-a infirmat cele spuse de moderatorul GSP Live, ba chiar a povestit și el un episod șocant cu Dumitru Sechelariu.

„Sechelariu, fiind primarul orașului, își permitea orice. El era foarte apropiat de jucători. Țin minte că făceam mini-revelioane cu dânsul. Am mers la Moreni, unde trebuia să câștigăm pentru a intra în prima ligă. Am câștigat cu 2-0 și au început spectatorii să ne huiduie, l-au înjurat și pe el. Sechelariu s-a dus între suporteri și cineva a sărit pe el să-l ia de gât.

Sechelariu scos pistolul și a tras două focuri în sus. Toată mulțimea a stat în picioare, dar polițiștii erau pe jos. Am plecat cu autocarul spart. A greșit și dânsul. Nu s-a mai urcat în mașina personală, s-a urcat în autocar la noi că intrase în panică. Până la Ploiești a mers cu noi în autocar”, a declarat Giani Căpușă la GSP Live.

Dumitru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Acesta a murit în februarie 2013.

Citește și:

EXCLUSIV Giani Căpușă critică dur familia Iorgulescu pentru accidentul lui Mario: „Vine un copil răsfățat și te omoară. Părinții au greșit!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.