Tenis

Gata cu speculațiile! Cine e iubitul misterios al lui Naomi Osaka » Japoneza, sărutată pasional pe gât, în vacanță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 septembrie 2019

Naomi Osaka (21 de ani, 2 ATP), fostul lider din clasamentul WTA, a păstrat până acum o aură de mister în jurul vieții personale.

Secretul s-a evaporat însă zilele trecute, când frumoasa japoneză a postat o fotografie pe Instagram alături de alesul inimii.

În vacanță după eliminarea timpurie de la US Open, Naomi Osaka a postat o fotografie alături de noul ei suflet pereche, rapperul Cordae Dunston, pe numele de scenă YBN Cordae, 21 de ani, în care acesta o sărută pasional pe gât. Fericită pentru timpul de calitate petrecut alături de acesta, japoneza i-a dedicat un mesaj sublim: 

„Sunt extrem recunoscătoare că ești în viața mea. Învăț mereu de la tine, mă inspir mereu de la tine! Plus că e distractiv să fiu în preajma ta. Te iubesc!”

Cine e, mai exact, partenerul actual al lui Osaka? YBN Cordae e unul dintre liderii noii generații de hip-hop din Statele Unite și, la doar 21 de ani, a atras deja atenția cu stilul său nonconformist.

„Naomi nu mă lasă să o bat la tenis, dar mă antrenez și devin tot mai bun”, a relatat YBN Cordae, într-un interviu recent acordat presei din SUA. 

Vezi și: 

Bianca Andreescu s-a accidentat și renunță la turneul de la Osaka! Alte două nume importante au renunțat să participe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.