Liga 1

CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0 // Secundul Alin Minteuan, mulțumit de Cătălin Itu: „Acum pot să îmi atribui și eu un merit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 septembrie 2019

CFR Cluj a învins FC Voluntari cu 5-0 (Itu '2, Hoban '35, Costache '36, Achim '51 ag.,  Omrani '66).

Alin Minteuan (42 de ani) a stat pe bancă în locul suspendatului Dan Petrescu și e complet mulțumit de evoluția „feroviarilor”.

„E multă tensiune. Acest scenariu nu ni l-am închipuit înaintea meciului. Știam că vom întâlni o echipă care își va propune ceva, să scoată un punct, poate chiar trei. Spre fericirea noastră nu au izbutit. Am câștigat meciul categoric.

Nu l-am văzut încă pe Dan Petrescu. Nu știu dacă a intrat în vestiar, nu știu după cât timp are voie să intre. Dar sută la sută e mulțumit. A pregătit meciul foarte bine. Veneam după câteva eșecuri, iar jucătorii au avut atitudine azi”, a declarat Minteuan la Look Sport.

CFR - Lazio e joi, ora 19:55, în grupele Europa League. Meciul va fi pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro.

Două premiere la CFR

Mijlocașul Cătălin Itu (19 ani) a marcat un gol și a terminat pentru prima dată un meci din Liga 1 ca integralist, în timp mijlocașul Andrei Dodi Joca (19 ani) a debutat în Liga 1 pentru clujeni.

Acum pot să îmi atribui și eu un merit. L-am oprit pe Itu la echipa a doua și acum reușește să joace constant la prima echipă. Joca este de mult timp în centrul de copii și juniori, e adus de la Baia Mare. E mai vechi la club. Bravo lui că a debutat. Sperăm să nu fie ultimul joc”, a spus Minteuan despre premierele din meciul cu Voluntari.

„Domnul Bergodi ne-a urat baftă pentru meciul de joi, cu Lazio. Deocamdată e doar bucurie în vestiar, mai avem timp până la meci. Noi, staff-ul, ne putem gândi la asta, dar jucătorii trebuie să sărbătorească” 
- Alin Minteuan, antrenor secund CFR Cluj

Vezi și:

VIDEO Să vină Lazio! Campioana o desființează pe FC Voluntari și își reface moralul înainte de duelul din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.