Liga 1

EXCLUSIV A mai căzut un mit! Cum executa Walter Zenga ordinele lui Gigi Becali: „Mi-a interzis să te folosesc!”

Articol de Remus Răureanu  —  sâmbătă, 14 septembrie 2019

Valeriu Răchită, fost fundaș la Steaua, a dezvăluit că și italianul Walter Zenga executa ordine din tribună de la Gigi Becali în timpul mandatului fostului portar de legendă pe banca roș-albaștrilor.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus 

„La vreo lună după ce a demisionat Pițurcă, oamenii din club au scos lista apelurilor de pe numărul meu de telefon și au văzut că eu continuam să păstrez legătura cu Piți. A urmat un meci cu Zeleznik, în Cupa UEFA, în care lui Gigi i s-a părut că am greșit eu la un gol, m-a criticat la TV.  

Nu mai jucam deloc, dispărusem din echipă și am avut o discuție cu Zenga. Voiam doar o explicație, nu-i ceream să fiu titular. Mi-a spus: «Am încredere în tine, te apreciez și nu pot să te mint: n-ai cum să joci pentru că patronul mi-a interzis să te mai folosesc!».

De curând a mai circulat știrea despre o posibilă revenire a lui Zenga la FCSB și el era prezentat ca un antrenor care n-ar accepta indicațiile lui Becali. Râdeam de câte ori citeam știrea aia, că eu știam foarte bine că Walter făcuse deja așa ceva, executase ordinele!”, a povestit Vivi Răchită pentru Gazeta Sporturilor. 

Walter Zenga, 59 de ani, a antrenat la Steaua din iulie 2004 până în mai 2005. A plecat de la echipă înainte de finalul campionatului. În acel sezon, echipa roș-albastră a câștigat titlul

Citește și:  

EXCLUSIV Interviu exploziv cu Valeriu Răchită: „Am asistat la nașterea monstrului Becali! FCSB nu mai are legătură cu vechea Steaua”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.