Tenis

VIDEO Simona Halep poate pune mâna pe un premiu consistent la final de an! Sume amețitoare puse în joc de WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 September 2019

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) e gata să facă uitat rezultatul sub așteptări de la US Open, unde a fost eliminată în turul III, fiind pregătită să atace cu bateriile încărcate la maximum segmentul asiatic din calendar.  

Halep va participa la Wuhan (22-29 septembrie) și Beijing (30 septembrie - 6 octombrie), iar prezența la cele două prestigioase turnee din China îi poate genera Simonei Halep un substanțial bonus financiar din partea WTA. 

Motivul? Jucătoarele care participă la toate turneele Premier Mandatory și Premier 5 de pe durata unui an calendaristic primesc anumite bonificații din partea WTA, bineînțeles în funcție de locul ocupat în clasament.  

Astfel, raportându-ne la poziția actuală, locul 6 în clasamentul WTA, Simona ar primi 350.000 de dolari la finalul anului. 

Premiul ar putea crește în funcție de locul ocupat în ierarhie: 450.000 de dolari pentru locurile 4-5, 650.000 de dolari pentru locul 3, 700.000 de dolari pentru locul 2 și 1 milion de dolari pentru primul loc, poziție de care Halep e deocamdată departe. Vezi AICI clasamentul WTA!

33,228,806 $a câștigat Simona Halep din premii de-a lungul carierei. E locul 5 all-time în această ierarhie

Competițiile Premier Mandatory: Indian Wells Miami, Madrid, Beijing 
Competițiile Premier 5: Dubai, Roma, Toronto, Cincinnati, Wuhan

2019 e anul în care Simona Halep și-a adjudecat cel de-al doilea triumf în turneele de Mare Șlem. La Wimbledon, învingând toate pronosticurile specialiștilor, românca a învins-o incredibil pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. 

5,276,367 $și-a adjudecat Simona Halep în 2019, din premii

Vezi și: 

WOW! Bianca Andreescu, recompensată cu un superbolid de lux după triumful răsunător de la US Open » Cadoul primit din partea BMW

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.