Liga 1

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-0 // Cronică Remus Răureanu: „Un egal dintre cele mai urâte!”

Articol de Remus Răureanu  —  duminică, 15 septembrie 2019

Poli Iași și Hermannstadt au remizat, scor 0-0, în prima partidă a zilei din Liga 1. Două echipe care au jucat frumos s-au schimbat în rău după pauza pe care au provocat-o partidele internaționale și a rezultat un egal dintre cele mai urâte.

Hermannstadt obține un punct când joacă mai slab decât în înfrângerea cu 0-3 din partida cu Dinamo! Pentru că înfrângerile frumoase, de povestit, nu capătă nimic pentru clasament, remizele plictisitoare sunt mai convenabile, sibienii și-au adaptat prestația pentru ciupirea X-ului care face deplasarea în Moldova să arate ca una bună.  

Trupa deschisă, cu joc curat a lui Enache s-a închis de data asta, s-a apărat în majoritatea timpului și a mai avut și noroc cu regresul lui Poli. Gazde într-un exil la Botoșani, ieșenii și-au tocit creativitatea în cele două săptămâni în care n-au fost programate meciuri în campionat. 

Echipa lui Teja a trebuit să plece din Iași pentru o vreme ca să îi fie reparat terenul de acasă. Dacă așa construiește atacurile pe un gazon bun, ca în partida de aseară, e păcat de munca oamenilor care îngrijesc iarba de pe arena „Emil Alecsandrescu”!

Nici un desen n-a existat în prestația alb-albaștrilor și nici o sclipire a vreunui fotbalist. Horșia a fost doar decent de data asta, nu a mai inventat nimic interesant, vârful Bălan și-a consumat energia fără pic de inspirație. Sigur, Poli stă acum mai bine decât ar fi anticipat cineva la începutul verii, când în Copou s-a golit vestiarul și a fost populat din nou cu jucători nelegați într-o formație solidă. Ieșenii rămân pe loc de playoff, însă numerele din clasament ascund și chinul teribil din jocul lor lipsit de talent.

100 de meciuria adunat în Liga 1 arbitrul meciului Iași-Hermannstadt, George Găman. "Centralul" din Craiova are 34 de ani

Poli Iași - Hermannstadt: 0-0

Echipele de start:

Poli Iași: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A.Radu - Mihalache, Loshaj - Haţiegan, Albis, Horşia - Ad. Bălan 
Antrenor: Mihai Teja 

Hermannstadt: Figueiredo - Tatăr, Viera, Luchin, Opruţ - R.Pires, Taira - P.Petrescu, D.Caiado, Cordea - Debeljuh 
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: George Rădulescu / A1: Florin Păunescu / A2: Marius Badea / Observator: Costin Ioan Toma
Stadion: „Municipal”, Botoșani

Vezi și: 

POLI IAȘI // La Botoșani pe cont propriu! Fanii lui Poli, lăsați „pe drumuri” de conducere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.