Liga 1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 14 September 2019

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // Arbitrul George Rădulescu a avut o seară mizerabilă! Încă din start și până la ultimul fluier. A avut patru faze evidente în care i-a dezavantajat pe oaspeți: 

1. Putea dicta eliminarea lui Neicuțescu la duelul aerian din secunda 15 a partidei, când Mihai a sărit la cap și l-a lovit cu cotul peste față pe adversarul său, Andrei Chindriș. "Centralul" a fost blând cu dinamoviștii, i-a dat doar cartonaș galben jucătorului lui Uhrin.  

2. În minutul 78, după un corner, Ciobotariu l-a busculat pe Chindriș undeva aproape de marginea careului, dar Rădulescu a lăsat jocul să continue. 

3. În minutul 84, Roman I a pătruns în careu și a fost lovit de Moldoveanu sub ochii arbitrului, doar că bucureșteanul a mutat, eronat, faultul în afara careului.  

4. În minutul 90+8, Fabbrini l-a busculat pe Roman I în careu, însă nu s-a acordat nimic, s-a lăsat jocul să continue. 

Valeriu Iftime s-a dezlănțuit după meci

Patronul Valeriu Iftime s-a dezlănțuit la GSP Live: "Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Ce să-i fac lui Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul! Jucătorii mei spun acum: «Ne fură!». 

M-am uitat cu niște oameni din Italia la meci, iar ei nu înțelegeau cum se fură la noi. N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu? Cine-i Rădulescu? E vai de mama lui, un incompetent!".

Citește AICI cronica partidei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.