Liga 1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // GSP LIVE Valeriu Iftime, declarație GRAVĂ: „Cine-l ia pe arbitru să-l dea cu capul de zid?” + „N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 septembrie 2019

Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Botoșani (D. Sorescu '58 / Moussa '65), în etapa cu numărul 9 din Liga 1, iar finanțatorul echipei din Moldova, Valeriu Iftime, a făcut unele afirmații grave la GSP Live, imediat după meci.

„S-au văzut 3 lovituri de la 11 metri, au fost 4 faze controversate numai la poarta adversă! Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu la care se putea da penalty. Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul!

Jucătorii mei spun acum «Ne fură!». M-am uitat cu niște oameni din Italia la meci, iar ei nu înțelegeau cum se fură la noi. N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă.

Despre Rădulescu pot să spun doar ca e vorba despre incompetență, nu altceva. Cred că în România fotbalul e curat. Ce dacă-i prietenul lui Deaconu (nr. fostul arbitru Alexandru Deaconu, vicepreședinte CCA)? Cine-i ăsta? E vai de mama lui!

În România, dacă ești inteligent, trăiești prost. Aici trebuie să fii nesimțit și indolent”, a spus Iftime la GSP Live.

Nota 2a primit-o arbitrul George Rădulescu în GSP pentru evoluția din Dinamo-Botoșani

Dinamo a beneficiat de 4 erori de arbitraj, fiind iertați de eliminare în minutul 1, dar și de trei penalty-uri clare ce trebuiau primite de oaspeți. 

VEZI ȘI:

DINAMO - FC BOTOȘANI // 14 statistici interesante » Tradiția e de partea lor, dar Croitoru vrea să-i „îmblânzească”! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.