Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // NOTE GSP Arbitru repetent! Cât a luat George Rădulescu după 4 erori grave + un dinamovist, cel mai slab jucător de pe teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 septembrie 2019

Dinamo și FC Botoșani au terminat la egalitate, 1-1, după un meci în care „câinii” au deschis scorul și au beneficiat de greșelile de arbitraj făcute de „centralul” George Rădulescu.

După o primă repriză echilibrată, Dinamo a deschis scorul în minutul 58, din Deian Sorescu, dar s-a văzut egalată în minutul 65, prin Moussa, după o gafă copilărească a portarului italian Riccardo Piscitelli.

Sorescu, mijlocașul dreapta al „câinilor”, și fundașul Linas Klimavicius au fost cei mai buni jucători ai lui Dusan Uhrin jr., fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor. 

De partea cealaltă, la FC Botoșani s-au remarcat Papa, Mihai Roman, Ongenda și Moussa, care au primit fiecare nota 7.

Cel mai slab jucător a post portarul lui Dinamo, Riccardo Piscitelli. Acesta a respins greșit la golul lui Moussa și a primita nota 4.

Arbitrul George Rădulescu, cel care nu l-a eliminat pe Mihai Neicuțescu și nu a dat trei penalty-uri pentru FC Botoșani, a luat nota 2.

Vezi și:

MASACRU! Arbitrul i-a împins pe dinamoviști de la spate: 3 penalty-uri nedate pentru moldoveni + Neicuțescu, iertat de eliminare

Marius Croitoru, EXPLOZIV: „Opriți-vă, oameni buni! E prea mult pentru mine? Ce vină am?!”

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.