Liga Campionilor

Lovește Ansu Fati, puștiul minune al Barcelonei, și în Liga Campionilor? Cotă 60 pentru victoria catalanilor pe terenul lui Dortmund

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 septembrie 2019

Borussia Dortmund și Barcelona se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. 

Barcelona vine după un succes convingător în week-end, 5-2 cu Valencia. Are însă o problemă, Leo Messi are șanse mici să revină, fiind în continuare nerefăcut. S-a întors în schimb Luis Suarez, care a bifat o dublă în cele 30 de minute prinse împotriva „liliecilor”. Și Dortmund a încheiat săptămâna cu un succes fără emoții în fața unei rivale, 4-0 cu Bayer Leverkusen. Nemții arată mai bine și au șanse reale să obțină o victorie surpriză în fața Barcelonei.  

Catalanii au însă o armă secretă, Ansu Fati, 16 ani, care a fost promovat deja de Valverde la prima echipă și a înscris două goluri în primele trei meciuri din La Liga. Ansu, gol și pasă de gol cu Valencia, e pregătit să debuteze în UCL la Dortmund. Pariorii pot profita de forma puștiului minune al catalanilor, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria Barcelonei! (detalii AICI!)   

  • Dortmund are cinci victorii și o înfrângere în acest sezon;
  • Nemții n-au marcat în ultimele două meciuri acasă din UCL, 0-0 cu Brugge și 0-1 cu Tottenham;
  • Numai două înfrângeri în timp regulamentar are Dortmund în 2019, 0-1 cu Tottenham și 2-4 cu Schalke;
  • Cele două echipe nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din 1998, când Barcelona câștiga Supercupa Europei, după 2-0 acasă și 1-1 la Dortmund;
  • 12 goluri a marcat Barcelona în primele patru jocuri oficiale din acest sezon.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria Barcelonei a fost mărită la 60, în loc de 2.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.