Liga 1

CRAIOVA - FCSB // Victor Pițurcă a dezvăluit înaintea meciului de ce nu a avut încredere în Mihai Bălașa: „Da, e și ăsta un motiv”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 septembrie 2019

Victor Pițurcă (63 de ani) și Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), antrenorii din „derby-ul” FCSB - CS Universitatea Craiova, au prefațat jocul la flash-interviurile de dinaintea meciului.

  • Craiova și FCSB se întâlnesc azi, de la 21:00, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Tănase joacă acolo unde dă cel mai bun randament”

Bogdan Vintilă: „Nu era vorba despre o anumită surpriză, doar că nu trebuie să știe adversarul de la început cine joacă și cine nu. Am făcut echipa care e în acest moment cea mai bine montată. 

Vom vedea dacă este nevoie de Moruțan. El este pregătit să intre și să joace.

Florin Tănase joacă acolo unde dă randamentul cel mai bun în acest moment, ca mijlocaș. El poate să joace și pe alt post, dar doar în funcție de anumite nevoi tactice”, a declarat acesta la TV Telekom Sport.

Pițurcă: „Ar putea fi o presiune pe Bălașa, de asta am mers pe Kelic”

Victor Pițurcă: „Jucătorii mei sunt relaxați pozitiv. Aștept un meci pe măsura acestui stadion și a publicului care va fi alături de noi. Îmi doresc un spectacol agreabil și un rezultat pozitiv. 

Dacă Luis Nițu va reacționa așa cum îmi doresc, va rămâne în teren. E un puști care debutează pe prima scenă, plin de calități. Aștept să-i văd personalitatea în meci. 

Da, și presiunea a fost un motiv în cazul lui Bălașa, de asta am mers azi pe Kelic. Etapele viitoare poate va intra și Bălașa”, a declarat Pițurcă, la TV Telekom Sport.

Prezent în studioul TV Digi Sport, Ilie Dumitrescu i-a dat dreptate lui Pițurcă: „Mai bine că l-a menajat. Bălașa trebuie să-și recapete încrederea după erorile de la FCSB”.

ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - L. Nițu, Ivan, Mihăilă 
Rezerve: A. Marinescu, Bălașa, Mățel, Baiaram, Bărbuț, M. Roman II, Qaka
Antrenor: Victor Pițurcă 

Echipa de start FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii, Fl. Tănase – Ad. Popa, Hora, Fl. Coman
Rezerve: Niga, Moruțan, Moutinho, Vînă, Ov. Popescu, Chorbadzhiyski, Tsoumou
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.