Stranieri

AS ROMA - SASSUOLO 4-2 // Vlad Chiricheș, debut de coșmar la noua echipă » Tabela de pe Olimpico arăta neverosimil încă de la pauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 September 2019

Vlad Chiricheș (29 de ani) a debutat azi în tricoul lui Sassuolo într-un meci de tristă amintire pentru el. Echipa românului, care a fost integralist, a pierdut cu 2-4, fiind condusă încă de la pauză cu 0-4. 

Apărarea lui Sassuolo, care l-a avut pentru prima oară în acest sezon pe Vlad Chiricheș în componență, a fost perforată de patru ori în prima repriză. Cristante a deschis scorul în minutul 12, iar până la pauză au mai înscris Dzeko (20), Mkhitaryan (22) și Kluivert (33). 

Sassuolo a dat semne de revenire după pauză și a mai redus din proporțiile scorului după cele două goluri reușite de Beradi, în minutele 53 și 72. Insuficient însă pentru a șterge impresia modestă pe care Sassuolo a lăsat-o la debutul lui Vlad Chiricheș. 

Transferat în această vară de la Napoli, Chiricheș încasează la Sassuolo un salariu net de 1,7 milioane de euro/ an, românul fiind liderul salariilor al echipei din regiunea Emilia-Romagna. 

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Radu a primit un gol spectaculos în ultimul minut! Portarul a avut totuși 3 intervenții decisive

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.