Liga 1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Mihai Stoica a râs de toată lumea după meci: înțepătură la adresa lui Panduru, atac la Istvan Kovacs și ironii la adresa unui fotbalist oltean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 September 2019

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 1-0. A fost prilejul perfect pentru Mihai Stoica, fostul director sportiv al vicecampioanei, să lanseze un val de ironii la adresa detractorilor.

Mihai Stoica a fost extrem de activ pe facebook în timpul partidei de pe „Ion Oblemenco”. Fostul director sportiv a început cu un atac asupra arbitrului Istvan Kovacs, care în minutul 9 l-a avertizat pe Florinel Coman pentru o simulare în careu, apoi l-a îndepărtat pe un ton autoritar în momentul în care atacantul a cerut explicații. 

„Obrăznicia lui Kovacs n-are limite. Coman îl întreabă dacă asta a fost simulare (fiind clar că fusese contact), arbitrul care a masacrat FCSB la Giurgiu îi zice de câteva ori : DISPARI!!!”

„În min. 41, șut puternic Coman, mingea lovește un suporter craiovean. Atitudine nesportivă, se impunea al 2 lea galben. Kovacs, neatent”
- Mihai Stoica

MM a continuat după gafa lui Pigliacelli, în urma căreia Tsoumou a marcat golul izbăvitor: „Și am zis că Pigliacelli e un mijlocaș bun”. 

MM râde de Panduru

Punctul maxim al serii l-a reprezentat înțepătura la adresa lui Basarab Panduru. Fostul fotbalist al celor de la FCSB, în prezent analist la TV Telekom Sport, declara înaintea partidei că: „Piţurcă - Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea! La orice oră din zi şi din noapte”.

Aștept analiștii să explice cum l-a făcut zob Piți pe Gigi”, a scris Stoica imediat după meci.

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.